Congressen

Novotel Den Haag World Forum heropend na grondige renovatie

Marjolein de Jong - locoburgemeester Den Haag, Krijn Taat - general manager Novotel Den Haag World Forum, Caro van Eekelen - algemeen directeur Accor Hotels Nederland

Het volledig gerenoveerde Novotel World Forum Den Haag is vrijdag 25 mei officieel geopend door locoburgemeester Marjolein de Jong van Den Haag. In de afgelopen 6 maanden onderging het hotel een complete metamorfose.

De renovatie startte in december vorig jaar met de volledige vernieuwing van de 216 hotelkamers. Deze werden omgebouwd naar het nieuwe internationale Novotel Next Up ontwerp. Een modern, ergonomisch design waarin ruimtelijkheid en comfort centraal staan. Alle kamers zijn voorzien van WiFi en ADSL.

In maart van dit jaar begon de renovatie van de begane grond van het Novotel. Onder leiding van architect Bart Jan den Bieman van FAB Architecture, werden de lobby en de bar totaal vernieuwd waardoor een moderne ambiance is gecreëerd. De zitbanken en verrassende plantdecoraties maken van de begane grond van het hotel een ware loungeplek.

Samen met het World Forum beschikt Novotel Den Haag World Forum, dat is gelegen in de Internationale Zone van Den Haag, over 21 zalen voor gezelschappen van 10 tot 2163 personen.

In Bar@Novotel kan iedereen binnenlopen voor een drankje of iets te eten. Dankzij gratis WiFi is het bovendien mogelijk om hier e-mail te checken en te werken. In het restaurant Pangea kunnen gasten genieten van een lunch of diner.

Het Haagse Novotel beschikt nu net als de andere  Novotels in Nederland over de EarthCheck-certificering, een internationaal keurmerk voor duurzaam reizen en toerisme.

 

Gerenoveerde hotelkamer van Novotel World Forum Den Haag

Gerenoveerde hotelkamer van Novotel World Forum Den Haag


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief