Congressen

Novotel Amsterdam Schiphol Airport officieel geopend

Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft eind december de deuren geopend in het zakendistrict Park 20/20 van Hoofddorp. De eigenaren en makers hebben ingezet op duurzaamheid en een gezonde en typisch Hollandse uitstraling.
 Het nieuwe hotel, ontworpen door het Nederlandse bureau Mulderblauw Architecten, valt op door de hoeveelheid ruimte en licht, de duurzame inrichting met veel warme houtkleuren en veel groen en de typisch Hollandse elementen die zijn toegevoegd zoals de uitvergrotingen van schilderijen uit het Rijksmuseum. Ook staan er verschillende Hollandse gerechten op het menu en zijn alle groeten en fruit Nederlands, net als het gezonde snoep. 

Eigenaren Bart van de Kamp en Lodewijk van der Meulen hebben het pand laten bouwen met een focus op duurzame bouwmaterialen en installaties. Ook de bedrijfsvoering van Novotel Amsterdam Schiphol Airport wordt gekenmerkt door duurzaamheid. Zo wordt er speciale aandacht besteed aan verschillende aspecten, waaronder de inkoop van eten, drinken, schoonmaakartikelen en de afvalverwerking. Er wordt bovendien ingezet op ‘groen’ vergaderen met natuurlijk licht en zonder overbodig papier en ‘groen’ koken met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Met het oog op een gezonde leefstijl kunnen gasten energizing walks doen, yoga of een urban bootcamp.

Bijna 1.000 proefpersonen, zowel fans die zich via Facebook konden aanmelden, als relaties en andere hotelcollega”s, mochten voor de officiële opening komen overnachten of eten om feedback te geven aan het team. De uitkomst daarvan met een gemiddelde beoordeling van 8.5 was zeker geen slechte start.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief