Beurzen

Normaal op 10e Libelleweek

"Het is voor het eerst dat er niet met bier is gegooid tijdens een optreden!", zei Bennie Jolink aan het einde van een historisch concert op de Libelle Zomerweek. Jolink opende de 10e Libelle Zomerweek, op het Almeerderstrand in Almere. Het strand-evenement van Libelle met het thema Made in Holland duurde tot en met zondag 21 mei."Het is voor het eerst dat er niet met bier is gegooid tijdens een optreden!", zei Bennie Jolink aan het einde van een historisch concert op de Libelle Zomerweek. Jolink opende de 10e Libelle Zomerweek, op het Almeerderstrand in Almere. Het strand-evenement van Libelle met het thema Made in Holland duurde tot en met zondag 21 mei.

Het Almeerderstrand was omgetoverd tot een Hollands tafereel, compleet met molens en Delfts blauwe tegels. Bennie Jolink opende de Libelle Zomerweek en de expositie Hollandse Meesters op het strand. In samenwerking met het Rijksmuseum werden twintig reproducties van schilderijen uit de 17e, 18e en 19e eeuw in een unieke omgeving geplaatst.

Na de opening trad in de Libelle Strandtent de band Normaal op voor de bezoeksters waarbij, zonder bier, toch het (tent)dak eraf ging.

Het thema Made in Holland was overal op het strand terug te vinden. In aankleding maar ook de workshops, optredens en interviews hadden een Hollandse inslag. Zo volgden de bezoeksters een workshop Hollandse Blosjes, maakten ze oud-Hollandse bordjes of proefden ze van Hollandse sushi. Ook bekende Nederlanders stonden op het programma, zoals George Baker (dinsdag 16 mei), Ivo de Wijs (woensdag 17 mei), Nol Havens (woensdag 17 mei), Re-play (donderdag 18 mei), Saskia Noort (vrijdag 19 mei), Yvonne van Gennip (vrijdag 19 mei), Nynke Laverman (zaterdag 20 mei) en Trafassi (zondag 21 mei).

Libelle Zomerweek trekt jaarlijks 70.000 vrouwen. In totaal waren er dti jaar 300 exposanten verdeeld over 232 tenten zodat de bezoeker naar hartelust kon winkelen. Libelle Zomerweek is hét strandevenement van Nederland waar de lezeressen Libelle live kunnen ontmoeten.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief