Congressen

Noordwijk visits London

Op 25 april vertrok een delegatie Noordwijkers naar Londen om zo’n 120 belangrijke meetingplanners uit de regio Groot London kennis te laten maken met ‘Noordwijk, the place where we should meet’.

Het is in de congreswereld gebruikelijk een kleine groep meetingplanners uit te nodigen voor een bezoek in de plaats waar het om draait. In dit geval koos Noordwijk ervoor om de zaken om te draaien en naar de meetingplanners zelf af te reizen. Door een laagdrempelig evenement in de buurt te geven kon er zo een grote groep worden bereikt. 

De bekende 'MICE members club' The Prophecy was afgehuurd en omgebouwd in de bekende oranje 'Noordwijk-sferen'.

Evelien Feijen van Noordwijk Marketing: "London heeft een sportief jaar voor de boeg. Hier hebben we op ingespeeld door een Olympische sporter met een link naar Noordwijk in te zetten. Na de officiële introductie van Noordwijk als congresdestinatie, trakteerde Noordwijk-ambassadeur en Olympisch hockeykampioen Floris Jan Bovelander de Londonse meetingplanners op een inspiratievol ervaringsverhaal. Hierna kon men in een ontspannen sfeer genieten van de gastvrijheid van Noordwijk. Terwijl The Prophecy  voor de juiste muziek, een heerlijk walking diner en drankjes zorgde, konden de Noordwijkse bedrijven de hele avond met de Engelse gasten netwerken."

Deelnemers aan het ‘Noordwijk Visits London’ Event waren Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, Koninklijke Beuk, NH
Conference Centre Leeuwenhorst en Palace Hotel. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief