Congressen

Noordwijk draait de rollen om

Noordwijk heeft de zaken eens omgedraaid en organiseerde in London ”Holland’s Finest Beach party”. Door een laagdrempelig evenement in hartje centrum te geven werd in een avond een grote groep eventplanners voor Noordwijk geënthousiasmeerd.


Noordwijk is al enkele jaren de tweede internationale congresplaats van Nederland. Dat blijf je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen. Daarom koos Noordwijk ervoor de zaken eens om te draaien en Holland’s Finest Beach naar London te brengen. Samen met zeven partners organiseerde Noordwijk Marketing donderdag 30 september een Beachparty aan de river de Thames. Een delegatie Noordwijkers reisde voor een dag af naar London om zo’n tweehonderd voor Noordwijk belangrijke eventplanners uit de regio Groot London kennis te laten maken met ‘Holland’s Finest Beach’ en Hollandse gezelligheid.

Het feest in London kon direct na afloop een succes genoemd worden. De positieve en lovende reacties kwamen niet alleen van Noordwijk, maar ook van de aanwezige eventplanners in Londen. Deelnemers aan het ‘Holland’s Finest Beach visits Londen event”  waren Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, NH Leeuwenhorst, Palace Hotel, Space Expo, De Baak en de Koninklijke Beuk.

Meer info: www.noordwijk.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief