Congressen

Noord-Brabant: iedere dag een evenement van wereldklasse

Noord-Brabant iedere dag een evenement van wereldklasse - DDW-2017

Noord-Brabant staat bekend om haar festival en evenementencultuur het hele jaar door. Met Brabantse DJ’s als Tiësto, Hardwell en Fedde le Grand is er een sterke dancecultuur, maar denk ook aan het grootste bloemencorso van de wereld in Zundert, de 7 weken lange Kasteeltuinconcerten in Helmond, Carnaval in ’s-Hertogenbosch of een van de vele ‘themaweken’.

In het najaar staan er dan ook weer mooie evenementen van wereldniveau op het programma. Een aantal lichten we graag even uit.

Dutch Design Week (19 – 27 oktober | Eindhoven)

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en vele festiviteiten. Een bezoek meer dan waard.

Den Bosch Data Week Credits bymarjo

Den Bosch Data Week (28 oktober – 2 november |
‘s-Hertogenbosch)

Als datastad zet ’s-Hertogenbosch data in voor een beter leven van inwoners, bezoekers en ondernemers. Met de toegevoegde waarde van onderwijstalent in data en in samenwerking met maatschappelijke partners. Wil je weten hoe je met data (nog) kansrijker kan worden en hoe de toepassing van data je kan helpen? Kom naar de Den Bosch Data Week 2019 en ervaar het zelf.

Campagnebeeld NovMus Credits Calliope Tsoupaki November Music 2019

November Music (1 – 10 november | ‘s-Hertogenbosch)

November Music gaat dwars door genres heen met muziek van nu door de makers van nu. Het festival laat de laatste muzikale ontwikkelingen zien waarbij makers en componisten putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, new world music, muziektheater, visual music, electronics & soundscapes en geluidsinstallaties. November Music vindt plaats op tal van locaties in ’s-Hertogenbosch. Klinkt toch als muziek in de oren.

GLOW Eindhoven Credits Bart van Overbeeke

GLOW (9 – 16 november | Eindhoven)

GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in Eindhoven dat ieder jaar in november plaatsvindt. GLOW is een grote expositie in de openbare ruimte van Eindhoven met zo’n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn met elkaar verbonden middels een looproute. Naast grote internationale lichtkunstenaars maakt GLOW ruimte voor innovatieve en unieke projecten van eigen bodem. En dat allemaal in dé lichtstad Eindhoven.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke evenementen in Noord-Brabant te beleven. Wil je weten welk evenement je kan combineren met jouw congres, seminar of business meeting? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

VisitBrabant Convention Bureau
www.visitbrabant.com/conventionbureau
+31 (0)13 3030390
conventionbureau@visitbrabant.com

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief