Congressen

Nominaties Beste Idee Award 2017 bekend

De online stemming voor de publieksprijs van het Beste Idee Award 2017 is geopend. Deze nieuwe onderscheiding voor het meest innoverende eventproduct van Nederland wordt uitgereikt op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17.

In totaal ontving de organisatie 42 inzendingen in de drie categorieën: culinair/Sfeer & Smaak, interieur/Creatie & Design en audiovisueel/Online &Techniek. De deskundige jury heeft zich gebogen over de inzendingen en per categorie 3 innoverende ideeën/producten genomineerd.

Culinair: Sfeer & Smaak

VR Dining – VR Uil Solutions BV
Ice rolls – Looping Good
Print Je Pannekoek – Print Je Pannekoek

Audiovisueel: Online &Techniek

Shake-On – Shake-on BV 
Plugify – Artiesten boek je eenvoudig online
3d Live Experience – Live Legends

Interieur: Creatie & Design

Locatie Centrale – Platform voor leegstaande locaties
Indoor Outdoor Experience – De Schildkamp
Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef

Publieksprijs

Per 30 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete innovatie. Dit kan op de speciale website: www.event.nl/beste-idee-award-2017 én via de app van Event 17. De app is te downloaden via de app store en google play. Stemmen kan tot en met woensdag 12 april, 18.00 uur. Daarna worden alle stemmen geteld.

Live uitreiking

De live uitreiking van het Beste Idee Award vindt plaats op donderdag 13 april van 16.30 tot 17.30 uur in de Content Village van Event 17. Alle genomineerden presenteren zich hier aan de zevenkoppige jury. Na een kort beraad zal de jury, onder leiding van juryvoorzitter Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, de winnaars per categorie én de publieksprijs winnaar bekend maken. De uitslag wordt dus door de jury en door het publiek bepaald.

Over Event 17

Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. Event 17 is ook te volgen op facebook, twitter, en Linkedin.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief