Congressen

No more boring meetings!

De derde (of was het vierde?) spreker komt op, probeert angstvallig fullscreen zijn presentatie te vinden op zijn bureaublad en start vervolgens met zenden. Uw oogleden worden zwaar, uw gedachten dwalen af naar die belangrijke deadline of het gras dat toch echt eens gemaaid moet worden…STOP! Dat kan anders! Organisatiebureau Sparkz heeft een nieuw concept ontwikkeld, onder de naam Conceptz, waarbij meetings en evenementen nooit meer saai zullen zijn. Karina Schuil van Sparkz legt uit: "Het publiek meeslepen, betoveren, aanzetten tot actie en geïnspireerd en vol energie naar huis laten gaan. Dát is waar het om draait. Bij Sparkz gaan we diep in op de doelstelling, op wat de opdrachtgever met het evenement wil bereiken. Dit vertalen we vervolgens naar het evenement of reis. We sturen sprekers aan op inhoud en laten het thema terugkomen van uitnodiging tot aankleding, geluid, licht, smaak en zelfs geur. Voor Iglo Benelux organiseerden wij bijvoorbeeld een kick-off om de nieuwe organisatievorm vleugels te geven. Vandaar het thema: Ready for Takeoff!"

Behalve voor opdrachtgevers werkt Sparkz ook voor collega-organisatiebureaus. "Onze missie is No more boring meetings. Daarom willen we 
iedereen de mogelijkheid geven om een inspirerend evenement te organiseren. We zijn daarom ook door organisatiebureaus of event managers in te schakelen.  Onze drie mogelijkheden zijn: het schrijven van een concept, het schrijven van concept plus advies over uitvoering en het verzorgen van de totaalorganisatie."

www.sparkz.eu


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief