Congressen

Nieuwjaarsbijeenkomsten 2015 in de meeting industrie

De diverse branche- en vakverenigingen in de meetingindustrie toosten in januari op het nieuwe jaar. Hier de planning en inhoud van de nieuwjaarsbijeenkomsten van MPI, CLC-Vecta, HSMAI, Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties en Freelance Event Professionals.
 

12 januari 2015 | MPI Nieuwjaarsevent

MPI trapt het jaar af met een netwerkevent op 12 januari in het oude Postkantoor aan de Neude in Utrecht. Hier zijn de uitvindingen van Leonardo da Vinci te zien en aan te raken. Ondernemers Micha van Herk (iQ Events) en Imre van Leeuwen (Shivers) vertellen hoe zij de uitdaging zijn aangegaan om het oude Postkantoor te exploiteren. 2014 stond in het teken van de expositie; de eventlocatie in hartje Utrecht is in 2015 te huur voor events.
Wouter Pijzel van NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders) en Protospace geeft de deelnemers een crash course ”de valkuilen bij innovatie’.
Aan het einde gaan de gasten nog de ‘Do It Yourself’- expositie ondervinden. Ontdek hoe geniaal Leonardo da Vinci was en hoeveel van zijn ontwerpen we nu heel gewoon vinden en soms zelfs dagelijks gebruiken.
Het inhoudelijke deel start om 17.00 uur. Het walking dinner start om 18.30 uur, met aansluitend om 20.00 uur een netwerkborrel.
www.mpiweb.nl
 

13 januari 2015 | CLC-Vecta Nieuwjaarsbijeenkomst

CLC-Vecta begint het nieuwe jaar met een bijeenkomst rond het thema ‘Verbinden door betekenis’. De locatie is het vernieuwde De Flint Theater in Amersfoort.
Om 17.30 begint de kick-off, om 18.30 gevolgd door een muzikale borrel, divers live entertainment en een ‘Eat2Meet diner’.
Na aanmelding voor de bijeenkomst ontvangen de deelnemers binnen enkele dagen een uitnodiging om een keuze te maken voor de tafel waar ze willen aanschuiven voor het diner. Via het online registratiesysteem van networktables.com kiest een deelnemer, op basis van tafelgenoten en het onderwerp, een tafel voor het voor- en hoofdgerecht.
www.clcvecta.nl
 

19 januari 2015 | HSMAI Holland Marketing Nieuwjaarsreceptie

HSMAI heeft traditiegetrouw haar Holland Marketing Nieuwjaarsreceptie op de derde maandag in januari. Om 17.30 uur start een Inspiratiesessie en om 19.00 uur de Holland Marketing Nieuwjaarsreceptie. Dit vindt plaats in Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam.
Voorafgaand vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. Deze is alleen toegankelijke voor HSMAI-leden. Voorregistratie is verplicht.
www.hsmai.nl
 

21 januari 2015 | Genootschap voor Eventmanagers Nieuwjaarslunch

Het Genootschap voor Eventmanagers toost samen met de leden van het Platform Museum Locaties en Freelance Event Professionals tijdens de lunch op het nieuwe jaar. De bijeenkomst vindt plaats van 11.00 tot 14.30 uur in Concertgebouw Amsterdam.
www.eventmanagers.nl
 
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief