Congressen

Nieuwe workshops bij Heineken the City

De Amsterdamse beleveniswinkel Heineken the City biedt nieuwe workshops aan. Voor iedereen die op zoek is naar iets extra’s na een meeting in één van de drie boardrooms heeft Heineken the City diverse opties: een DJ workshop in de muziekstudio, bierproeven in de lounge of afkoelen in de Xtracold ijsbar.

De beleveniswinkel van Heineken, waar je allerlei gadgets kunt scoren, heeft bovenin het pand drie boardrooms beschikbaar voor meetings tot twaalf personen. Naast de verschillende buffetten die geserveerd worden in de lounge, zoals een Hollands stamppottenbuffet, een Italiaans of Indiaas buffet, introduceert Heineken the City nieuwe workshops waarmee de meeting op een ontspannende manier wordt afgesloten.

Tijdens de DJ Workshop, die wordt gegeven in de eigen muziekstudio van Heineken the City door professionele DJ’s van DJ-Workshop.nl, krijg je met je team eerst uitleg over ritme in muziek. Na een korte introductie over de mixapparatuur en uitleg over hoe je muziek professioneel kunt mixen is het tijd om zelf plaats te nemen achter de draaitafels. Prijs vanaf € 65,- p.p.

Bier mag uiteraard niet ontbreken in Heineken the City. Bij de bierproeverij, die wordt gegeven in de lounge door Bieroloog Peter van der Arend, maak je eerst kennis met de biergeschiedenis, het brouwproces, de verschillende brouwerijen en de verschillende biertypes. Dan begint het proeven, want hoe hoor je nu eigenlijk bier te proeven en hoe onderscheid je de verschillende soorten biersmaken? Prijs vanaf € 35,- p.p.

Om met je team af te koelen na een zware meeting breng je een bezoek aan de Xtracold bar, gelegen achter Heineken the City. In een temperatuur van -5 graden Celsius krijg je een ijskoud Heineken biertje in je handschoen. Prijs vanaf € 19,50 p.p.

www.heinekenthecity.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief