Beurzen

Nieuwe website Van Os-Sonnevelt online

De nieuwe website van meubelverhuurbedrijf Van Os-Sonnevelt (www.vanos.eu)is online.Op de nieuwe site wordt het assortiment van ruim 1.100meubelen en toebehoren overzichtelijk getoond.Er kan onder andere op rubriek, kleur, designeren afmetingen worden gezocht.Bovendien staat opde homepage een overzicht van de nieuwste meubelaanwinsten.Een slimme interface laat toe te zoeken op de meest uiteenlopende kenmerken en geeft aan welke spullen bij elkaar horen. De selectiewizard brengt de bezoeker in vijf stappen bij het meubilair dathij of zijzoekt.

“De meeste bezoekers komen slechts periodiek op onze website", vertelt zaakvoerder Gerard van Os."Vooralwanneer ze een concreet project voor ogen hebben, komen ze het assortiment ontdekken.Eén vande handige nieuwigheden is dat de website aangeeft waar je de vorige keer gebleven was, wat je leuk vond en wat je eerder besteld hebt.Daarnaastreiken we viade Thema Specials de bezoeker ook ideeën aan om hun stand aan te kleden.”

In de rubriek Showcase kunnen geregistreerde gebruikers foto’s en filmpjes posten van evenementen en beursstands waarin meubilair van Van Os-Sonnevelt werd gebruikt. En wie op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen in de firma,kan de online nieuwsrubriek De Koerier raadplegen.

Van Os: “Op de nieuwe websitebesteden we ook meer aandacht aan onze missie en visie, over maatschappelijk ondernemen en over projecten van derden waar we de schouders onder zetten. Eén principe hebben we op alle onderdelen van de website willen toepassen: de communicatielijnen zo kort mogelijk houden. Mede daarom heeft de Live Support knop zo’n prominente plaats: bezoekerskomen met één muisklik in contactmet onze medewerkers enkunnen meteenhun vragen voorleggen.”

Van Os-Sonnevelt levert meubilair en tapijttegels voor beurzen, congressen en evenementen in België, Luxemburg en zuidelijk Nederland.

www.vanos.eu


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief