Congressen

Nieuwe website Convention Bureau Arnhem Nijmegen

Met de start van 2012 heeft Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen op 1 januari 2012 een compleet nieuwe website gelanceerd. Marie-Louise Buckens, manager Convention Bureau: "De website www.conventionbureau.nl is de plaats voor het vinden van een passende vergader- of congreslocatie in de regio Arnhem of voor het opdoen van inspiratie voor een evenement of zakelijke bijeenkomst.""Voorafgaand aan de vernieuwing van de site hebben we onderzoek gedaan naar de wensen van zowel de sitebezoekers als de partners die op de site vermeld staan", aldus Buckens. "De hedendaagse wensen en eisen zijn hierdoor opgenomen naar gelang van de behoeftes van de gebruikers. Door de slimme opbouw van de site is deze tevens goed vindbaar in de zoekmachines."

Gedurende het jaar zet Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen diverse campagnes in en verzorgt het up to date informatie voor meetingplanners en beslissers. Dit is allemaal terug te vinden op de site. Daarnaast zijn op de site filmpjes, referenties, organisatietips, nieuwsberichten en interessante onderzoeken te vinden. De website wordt in meerdere talen aangeboden.

www.conventionbureau.nl is gekoppeld aan de toeristische webportal van de regio, www.regioarnhemnijmegen.nl. Buckens: "Bezoekers kunnen 24 uur per dag een online aanvraag indienen, arrangementen bekijken of direct contact opnemen met de locaties, musea, evenementenbedrijven en accommodaties in de regio Arnhem Nijmegen."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief