Beurzen

Nieuwe vakbeurs voor bouw en techniek in RAI Amsterdam

Vabotech 2022 website

United Construction Fairs in Ede introduceert Vakbeurs Bouw en Techniek, afgekort Vabotech. Vabotech richt zich op bouwers, installateurs, elektrotechnici en in de sectoren werkzame ICT-professionals. De eerste editie vindt plaats op 7, 8 en 9 april 2022 in RAI Amsterdam.

Beursvloer

Vabotech is er voor de professionals die iedere dag opnieuw Nederland een stukje mooier maken. Harde werkers die ervoor zorgen dat de gebouwde omgeving kan groeien en gebouwen maken waar mensen kunnen wonen, werken en studeren. Op de beursvloer vinden zij leveranciers die door middel van innovaties het werk makkelijker maken door dagelijks te denken vanuit de positie van een vakprofessional. Ook zullen er in de hallen vakwedstrijden georganiseerd worden, zijn er theaters met het laatste productnieuws én is er ruimte voor een drankje onder het genot van muziek in het beurscafé.

Bouwkolom

Vabotech richt zich qua bezoek op eigenaren en medewerkers van bedrijven in de volledige breedte van de bouwkolom, vertelt  event director Patrick Schilte: “De bouw en technieksector komen steeds meer bij elkaar, maar vakbeurzen worden nog per doelgroep georganiseerd. Waarom komen de uitvoerende bouw en techniek (installatie en elektrotechniek) niet in één vakbeurs samen? De vraag hiernaar is groot, maar het is er nog niet, mede daarom starten we met Vabotech.”

Ambassadeurs

“Mijn missie is dat mensen die werkzaam zijn in bouw en techniek trots zijn op hun werk. Dat ze ambassadeurs zijn en anderen enthousiast maken om in onze sector te gaan werken. Ik geloof ook dat in een steeds meer digitaal tijdperk vraag en aanbod nog altijd het beste tot stand komt tussen mensen. Met elkaar zaken doen en trots zijn op ons vakgebied: Daar staat Vabotech dan ook voor.”

“We hebben heel bewust voor de zaterdag-openstelling gekozen. We willen iedereen in de bouw en techniek de gelegenheid bieden om naar Vabotech te komen. Met donderdag, vrijdag(avond) en zaterdag als beursdagen is er altijd wel een geschikt moment om Vabotech te bezoeken.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief