Beurzen

Nieuwe vakbeurs voor technische beveiligingsbedrijven

Op initiatief van Federatie Veilig Nederland (voorheen VEBON-NOVB) vindt op 8 en 9 april 2020 een nieuwe beveiligingsvakbeurs plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De organisatie van de Firesafety and Security Beurs 2020 ligt in handen van Stichting Vakevenement Beveiligingsindustrie (VBI) en wordt ondersteund door brancheorganisaties Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Gelijktijdig staat elders in Nederland het Nationaal Security Evenement in Expo Houten op de planning.

Firesafety & Security Congres

Op 1 oktober 2019 organiseerde Federatie Veilig Nederland in samenwerking met Techniek Nederland en de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) het eerste Firesafety & Security Congres in Congrescentrum 1931, dat hoort bij de Brabanthallen. Het congres richtte zich, net als de gelijknamige beurs, volledig op de beveiligingsinstallateur. Het uitgangspunt is dat technische beveiligingsondernemers/installateurs en hun medewerkers de beurs gratis kunnen bezoeken en dat er veel aandacht zal uitgaan naar het verstrekken van actuele kennis. Het congres kan als kick-off van de nieuwe beurs in ’s-Hertogenbosch worden beschouwd.
Distributeurs, fabrikanten, particuliere alarmcentrales en videotoezichtcentrales, beveiligingsinstateurs en system integrators zijn welkom op het vakevent.

Safety & Security Amsterdam

RAI Amsterdam organiseerde tot en met 2017 om het jaar een beveiligingsvakbeurs, ook op initiatief van Federatie Veilig Nederland. Deze beurs is in 2019 afgeblazen. Volgens Alice Muurlink, Brand Marketing Manager van RAI was er meer behoefte aan een lokale installatievakbeurs en is er in overleg met de sector besloten dat deze niet door de RAI georganiseerd wordt.

Voor 2020 staan er nu dus twee beveiligingsbeurzen op de planning: Phenomedia organiseert het Nationaal Security Evenement (NSE) in Houten Expo en de nieuwe beurs van de Federatie Veilig Nederland Firesafety and Security Beurs 2020 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Beide beurzen kondigen aan dat ze op 8 en 9 april 2020 te bezoeken zijn.

Volgens de Federatie Veilig Nederland, onderscheidt de Firesafety and Security Beurs zich  van Nationaal Security Evenement omdat de FVN een vereniging is met ondernemers die op beurzen zich willen presenteren. En omdat de federatie de steun heeft van Techniek Nederland en VEB.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief