Beurzen

Nieuwe vakbeurs voor sales- en marketingprofessionals

Beursorganisator OGZ lanceert een nieuwe vakbeurs voor sales- en marketingprofessionals: Revenue Expo. Doel van de beurs is om de afdelingen sales en marketing meer met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Vandaar ook de ondertitel Ending the war between sales en marketing. De eerste editie vindt plaats op 9 & 10 april 2019 in Jaarbeurs Utrecht.

Aanvullen en versterken

“Bestaande business modellen moeten op de schop omdat omzet en marges onder druk staan. Hoe kunnen bedrijven niet alleen overleven maar ook groeien? Het veelgehoorde antwoord: De klant moet centraal gesteld worden”, aldus Han Bosman, directeur van beursorganisator OGZ. “Om dit echt te bereiken moeten organisaties veranderen. Vooral dienen sales en marketing elkaar aan te vullen, te versterken en naadloos in elkaar over te vloeien”. Revenue Expo speelt hier op in door oplossingen te bieden die daarin kunnen ondersteunen. Sales en marketing professionals krijgen de kans zich te informeren over de nieuwste producten en diensten die de markt te bieden heeft. Naast een beursvloer zullen er verschillende inhoudelijke lezingen zijn en bestaat de mogelijkheid om te netwerken.

De beurs is toegankelijk voor professionals. Toegang is gratis, maar het is nodig om jezelf van te voren aan te melden via de website www.revenue-expo.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief