Beurzen

Nieuwe vakbeurs Dijken & Rivieren

Organisator Dare Events brengt op 2 en 3 september 2020 de nieuwe vakbeurs Dijken & Rivieren in Jaarbeurs Utrecht. De beurs is de eerste internationale vakbeurs voor de waterbouwsector op het gebied van dijken en rivieren. De gevolgen van klimaatverandering en eventuele oplossingen zullen onder meer worden uitgediept tijdens lezingen en workshops, evenals de toonaangevende rol die Nederland in deze sector speelt.

Waterbouwsector

De aanwezige waterbouwbedrijven op de beurs houden zich onder andere bezig met landwinning, baggerwerken, hoogwaterbescherming, constructieve waterbouw, havenontwikkeling en gebiedsinrichting. Ook het onderhoud van natte en droge infrastructuur en het renoveren en verbeteren van onder andere dijken, bruggen, stuwen en sluizen komen aan bod. De beoogde bezoekers van Dijken & Rivieren 2020 zijn bijvoorbeeld werkzaam bij Rijkswaterstaat, waterschappen, dijkgraven, provincies, gemeente, overheden, ingenieurs en beslissers uit het bedrijfsleven.

Comité van Aanbeveling

Tijdens de beurs vindt een congres plaats met lezingen en workshops. Het programma hiervan wordt samengesteld in overleg met een Comité van Aanbeveling, zodat het aansluit bij actuele ontwikkelingen. Dit comité zal samengesteld worden met deskundigen die zich onderscheiden in hun vakgebied. Zij promoten de beurs, dragen nieuwe ideeën aan en zetten zich in om de beurs naar een hoger niveau te brengen.

Lady’s programma

De organisatie heeft ook een lady’s programma samengesteld. Per luxe touringcar zullen de deltawerken in Zeeland en Neeltje Jans worden bezocht en er zal ter plekke een lunch genuttigd worden. Het lady’s programma sluit aan op de netwerkborrel die aangeboden wordt door de organisatie op de eerste dag van de beurs.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief