Congressen

Nieuwe Rotterdam Congress Kit voor congresorganisatoren

Speciaal voor internationale congresorganisatoren die een congres in Rotterdam houden, lanceert Rotterdam Marketing de  ‘Rotterdam Congress Kit’. Deze handzame, Engelstalige publicatie biedt alle relevante en actuele informatie over Rotterdam als congresstad. Met dit nieuwe instrument kunnen congresorganisatoren de locatie van hun congres nog beter promoten onder (potentiële) deelnemers.

“Voor deelnemers besluiten of ze zich inschrijven voor een congres wegen ze vaak een aantal zaken af. In wat voor stad wordt het congres gehouden, is deze stad goed bereikbaar, is er een visum nodig? De informatie uit de Rotterdam Congress kit, waarin al deze vragen worden beantwoord, kan door de congresorganisator op de website van het congres worden geplaatst. Dit ondersteunt de organisator in de promotie van het congres én helpt – potentiële – deelnemers om zich makkelijker voor te bereiden op het congres,” vertelt Joyce Wittelaar, Accountmanager Congressen (associaties) van Rotterdam Marketing.

De Rotterdam Congress Kit bestaat uit drie onderdelen:

Congress Tools geeft een overzicht van de diensten die Rotterdam Marketing de congresorganisatoren biedt. Hieronder vallen onder meer het Voorfinanciering en Garantiefonds, en kortingen bij internationale luchtvaartmaatschappijen.

Destination Information geeft informatie over de bestemming Rotterdam, zoals de internationale bereikbaarheid, het openbaar vervoer,
de taal, feestdagen, valuta, attracties en de activiteitenagenda.

Promotional Tools biedt een compleet overzicht van beschikbaar promotiemateriaal zoals foto- en filmmateriaal van Rotterdam, de Rotterdam App, de Rotterdam Welcome Card en diverse folders voor in de congrestassen, zoals de City Map en de gids ‘Dining in Rotterdam’.

De Rotterdam Congress Kit is hier te vinden.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief