Congressen

Nieuwe protocolschool op komst

Een nieuwe opleidingsinstituut gaat kennis en kunde over protocol overdragen aan overheden en bedrijven die daar behoefte aan hebben. De protocolschool is opgericht door het Protocolbureau in Den Haag in samenwerking met Gilbert Monod de Froideville, oud-ceremoniemeester van H.M. de Koningin.

De oprichting van de ‘International School of Protocol and Diplomacy The Hague’ wordt officieel gepresenteerd op dinsdagavond 15 juni tijdens ‘De Avond van het Protocol’ in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

In het nieuwe seizoen gaat de school van start met een post-graduate opleiding en cursussen op maat. Het voornemen is om vanaf het najaar van 2011 een eenjarige master-opleiding in protocol en diplomatie aan te bieden.

De school laat zich adviseren door een Advisory Board met daarin onder andere generaal buiten dienst Dick Berlijn, oud-voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit Leiden Douwe Breimer en de voormalig voorzitter van de raad van bestuur van Siemens Nederland, Martin van Pernis.

www.protocolbureau.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief