Congressen

Nieuwe Operations Director Beurs van Berlage

Sebastiaan de Grip, voorheen werkzaam bij World Forum Den Haag, is per 1 september gestart als Operations Director bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Hij is met deze functie eindverantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen de Beurs en zal invulling geven aan de kwaliteitsdoelstellingen en verdere ambities van het congres- en evenementencentrum.

Samenvoegen

Met de komst van De Grip wil het congrescentrum zich nog beter concentreren op haar klanten en gasten, door het samenvoegen van verschillende afdelingen, het aanpassen van de bedrijfsstructuur en het verder verfijnen van werkprocessen.

“Ik verheug me erop om in deze prachtige organisatie zowel strategisch als operationeel het verschil te kunnen maken en om de huidige afdelingen naar een nog hoger plan te tillen”, vertelt De Grip.

Sebastiaan de Grip is geen vreemde in de congreswereld. Voordat hij bij Word Forum Den Haag werkte, was hij 7 jaar werkzaam bij de RAI. “Wij zijn trots om Sebastiaan te mogen verwelkomen in ons team. Zijn ervaring en expertise zal ons verder helpen onze ambitie – om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden – te verwezenlijken,” aldus Marcel Schonenberg, Managing Director van het Amsterdamse Congres Centrum.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief