Beurzen

Nieuwe nationale beurs voor de vollegrondstuinbouw

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal lanceert een nieuwe nationale beurs voor de vollegrondstuinbouw: Vakbeurs Vollegrond. Er is in Nederland nog geen beurs die zich specifiek focust op de vollegrondstuinbouw, terwijl er volgens de organisator vanuit de sector wel vraag naar is. Alle vollegrondsteelten zullen op de beurs aan bod komen, van groente en hard/zacht fruit tot bollen en zomerbloemen. De eerste editie vindt plaats op 28 en 29 november 2018 in Evenementenhal Venray.

Interactief programma

In de afgelopen maanden is door Easyfairs Evenementenhal onderzoek gedaan naar de behoeften voor een nieuwe tuinbouwbeurs onder potentiële exposanten en bezoekers. De uitkomsten van dit onderzoek – focus op kennis, innovatie en beleving – vormen de bouwstenen van Vakbeurs Vollegrond. Daarom beoogt Easyfairs Evenementenhal een interactief programma aan te bieden met demonstraties, kennissessies, workshops en proeverijen, zodat de bezoeker weet wat speelt in de sector.

Mariëlle Schonewille, Head of Event Horticulture bij Easyfairs Evenementenhal: “ Wij zijn enorm trots dat we dit nieuwe beursconcept samen met deze sector gerealiseerd hebben. Het is niet alleen een compleet nieuwe beurs, maar het concept is ook onderscheidend ten opzichte van andere vakbeurzen door haar prominente focus op kennis, innovatie en beleving.”

Drie groen & tuinbouw-titels

De ‘Groen & Tuinbouw-familie’ van Easyfairs Evenementenhal bestaat nu uit drie titels: HortiContact in Gorinchem, De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg en Vakbeurs Vollegrond in Venray. Met de lancering van Vakbeurs Vollegrond komt Tuinbouw Relatiedagen in Venray te vervallen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief