Congressen

Nieuwe managers zuidelijk gelegen Amrâth hotels

Amrâth Hôtels heeft per 1 januari 2019 drie nieuwe hotelmanagers gekozen voor haar zuidelijk gelegen hotels: Amrâth Hotel DuCasque in Maastricht, Tulip Inn Heerlen City Centre en Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard.

Amrâth Hotel DuCasque

Marissa Lenaerts is de nieuwe manager van Amrâth Hotel DuCasque. Zij voltooide in 2004 haar opleiding aan de Hogeschool PXL in Hassselt in de richting Toerisme en Recreatie. Na haar studie startte zij als receptioniste bij Amrâth Grand Hotel de l’Empereur; hierna vervulde zij vervolgens functies op de afdelingen Banquet Sales, Reserveringen en Revenue Management. In juni 2014 maakte Lenaerts de overstap naar Amrâth Hotel DuCasque waar zij van senior receptioniste doorgroeide naar Assistant General Manager en nu General Manager.
Lenaerts: “Ik ben blij met het aan mij gegeven vertrouwen om het leukste hotel op het Vrijthof te mogen runnen op deze unieke locatie in het door mij en velen zo geliefde Maastricht”.

Tulip Inn Heerlen City Centre

Ramona van Zeeventer is manager van Tulip Inn Heerlen. Tijdens haar opleiding MBO Toerisme is Van Zeeventer gestart als receptioniste bij Van der Valk Maastricht. Na afronding van haar studie deed zij ruim een jaar ervaring op als stewardess om vervolgens in 2013 de HBO opleiding Hotel & Facility Management te starten aan de Hogeschool Zuyd. Tijdens haar studie deed ze veel ervaring op in verschillende functies binnen de front office en sales afdelingen van diverse hotels, waaronder het voormalig Amrâth Grand Hotel Heerlen. Sinds 1 juli 2017 is Van Zeeventer werkzaam bij Tulip Inn Heerlen City Centre. Initieel als Front Office Manager; daarna als Assistant General Manager en per 1 januari 2019 als General Manager.
Van Zeeventer: “Het is altijd mijn ambitie geweest om als hotelmanager mijn passie voor hotellerie, gastvrijheid en service te mogen uitoefenen. Met enorm veel enthousiasme grijp ik deze kans aan. Ik kijk er naar uit om samen met mijn team eerdere successen te evenaren en te overtreffen.”

Amrâth Hotel & Thermen Born

Yvanka Vos is de nieuwe manager van Amrâth Hotel & Thermen Born. Na het afronden van de Middelbare Hotelschool in 2007 startte Vos haar carrière in Curaçao waar zij 3 jaar in verschillende hotels onder andere de functies van Front Office en F&B assistent vervulde. Terug in Nederland ging zij in 2012 aan de slag als Front Office Assistant in Amrâth Grand Hotel de l’Empereur. Binnen dit hotel kreeg zij de kans om door te groeien als Banquet Sales Manager. In 2018 stapte zij over naar Amrâth Hotel & Thermen Born in de functie van Rooms Division Manager. Met de nodige commerciële en operationele ervaring op zak besloot Vos per 1 januari 2019 de functie van General Manager te accepteren.
Vos: “Ik ben gedreven om Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard met alle vernieuwingen die het afgelopen jaar heeft ondergaan opnieuw op de kaart te zetten. Ik kijk er naar uit het hotel naar de volgende fase te brengen, ik kan niet wachten!”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief