Congressen

Nieuwe look & feel voor Eenhoorn Amersfoort

Vergader- en congreslocatie Eenhoorn Amersfoort is deze zomer gerestyled. De complete benedenverdieping is omgetoverd tot een eigentijdse ontvangstruimte en ook de grote congreszaal heeft totale metamorfose ondergaan.
 
De Eenhoorn van Regardz heeft een nieuwe, meer eigentijdse uitstraling. Bij het design is ingespeeld op de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. Door de ruime opzet met veel daglicht is het de ideale plek om elkaar te ontmoeten.

De grote congreszaal, die geschikt is voor zo’n 350 personen, heeft een moderne uitstraling gekregen en een nieuw projectiescherm over de hele breedte van de zaal om de gehele zaal te betrekken bij het congres. Naast het visuele aspect is de congreszaal qua akoestiek ook flink verbeterd. En door de mogelijkheid om de bijeenkomst te filmen of het inzetten van een notulist, kan het congres worden herbeleefd of schriftelijk worden vastgelegd.
 

Feestelijke heropening

Omdat de locatie vernieuwd is, is er een feestelijke heropening op 7 oktober. De ontvangst is tussen 16:00-16:30 uur. Het feestelijke programma duurt tot 19:00 uur.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief