Congressen

Nieuwe leergang Conference Management

Leergang Conference Management

In november start weer een nieuwe leergang Conference Management georganiseerd door Master in Event Management en vakvereniging MPI. In twee dagen leren de deelnemers alles over planning, promotie en finance, over bid procedures, sponsoring, trends én de valkuilen bij het organiseren van een congres.
Dit keer vindt de leergang plaats op 7 november in RAI Amsterdam en op 21 november in NBC Nieuwegein.

Conference management

De leergang zich richt op personen die werkzaam (willen) zijn in de (wetenschappelijke) congresmarkt. Dat geldt dus voor enerzijds de congresorganisatoren en/of planners bij verenigingen en anderzijds ook voor medewerkers van congreslocaties. Zelfs de doorgewinterde event manager zal nieuwe inzichten krijgen als het gaat om conference management.

Lessen uit de praktijk

Een drietal enthousiaste, ervaren docenten nemen de deelnemers mee vanuit de visie dat ofschoon je theorie als basis nodig hebt, het vooral een vak is dat je in de praktijk zult leren. De leergang en het lesmateriaal is in het geheel samengesteld door vakvereniging MPI en is een weergave van de jarenlange ervaring van haar leden die zich bezighouden met de organisatie van congressen.

Verdere informatie en inschrijven


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief