Beurzen

Nieuwe Hebbeding-prijs op HISWA

HISWA Hebbeding Skywatch

De HISWA Amsterdam Boat Show heeft de HISWA Hebbeding 2018 verkiezing in het leven geroepen, een prijs voor het bedrijf met het leukste watersportproduct voor de consument. Zeven producten hebben een nominatie ontvangen van een vakjury. De consument kan tot en met 1 maart 2018 via de HISWA Facebookpagina stemmen op zijn of haar favoriete product. De HISWA vindt plaats van woensdag 7 tot en met zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam.

Een onafhankelijke vakjury bestaande uit journalisten van watersportmedia, hebben een overzicht gemaakt van de leukste en handige (watersport)producten en diensten die in het afgelopen jaar op de markt zijn verschenen. Alle inzendingen zijn beoordeeld op criteria als toepasbaarheid van het product, innovativiteit en een prijsniveau dat past bij een ‘hebbeding’. Een ander belangrijk criterium is dat het handige producten zijn om aan boord te hebben. Daarnaast moet het product ten tijde van HISWA 2018 op de markt verkrijgbaar zijn.

Nominaties

Er zijn zeven genomineerde producten waaronder de Skywatch, een windmeter waarmee je eenvoudig windsnelheid, temperatuur, luchtvochtigheid en meer meet, de Olight H2R Nova, een compacte heavy duty hoofdlamp met verschillende lichtstanden en de Stoov® One, een draadloos en oplaadbaar warmtekussen dat zorgt voor energiezuinig infrarood warmtecomfort aan boord.

De winnaar van de publieksstemming wordt tezamen met de favoriet van de vakjury bekend gemaakt tijdens de opening van HISWA 2018 op woensdag 7 maart. Alle genomineerde hebbedingen zijn bovendien van woensdag 7 tot en met zondag 11 maart in het InnovationLAB op de HISWA te bezichtigen en aan te schaffen.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief