Congressen

Nieuwe GM’s Apollo Hotels & Resorts

Apollo Hotels & Resorts heeft nieuwe general managers benoemd voor haar hotels in IJmuiden en Almere. Marco van der Aa is aangesteld als general manager van het Apollo Hotel Almere City Centre. Maarten van Nigtevegt is aangesteld als general manager van Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach.

Van der Aa was director of operations bij Golden Tulip Apollo Amsterdam en Van Nigtevegt bekleedde hiervoor de functie van general manager in het Apollo Hotel Almere City Centre.

Van der Aa volgt Van Nigtevegt op. Van de Aa werkt sinds 2008 bij Apollo Hotels & Resorts, voorheen in de functie van Director of Operations. Apollo Hotel Almere City Centre telt 2 vergaderzalen en 117 kamers. Van der Aa zal zich bezig houden met het aansturen van het team aldaar.

Van Nigtevegt is sinds 2006 werkzaam voor Apollo Hotels & Resorts en had hiervoor ook de functie van General Manager. In zijn nieuwe rol zal hij het Holliday Inn IJmuiden Seaport Beach aansturen. Dit hotel aan de kust van IJmuiden is de meest recente aanwinst van Apollo Hotels & resorts. Het telt 146 kamers en 13 multifunctionele zalen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief