Congressen

Nieuwe General Managers Bilderberg Hotel de Bilderberg en Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Bouke van der Woude start met ingang van 1 augustus als General Manager bij Bilderberg Hotel de Bilderberg. Van der Woude neemt de functie over van Harro Menkhorst, die zijn werkzaamheden voortzet bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Menkhorst volgt Wouter Wagelaar op, die per 1 mei is benoemd tot General Manager bij Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos.
Bouke van der Woude is sinds eind 2007 bij Bilderberg werkzaam als General Manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Daarvoor vervulde hij diverse functies bij Golden Tulip, waaronder die van Manager Operations Centraal Europe. In deze functie stuurde Van der Woude diverse hotels aan in Frankfurt, München, Wenen en Hannover.

Harro Menkhorst is inmiddels ruim 15 jaar in dienst binnen Bilderberg. Hij is in 1998 gestart bij Bilderberg Hotel De Bilderberg en is enkele jaren in verschillende functies werkzaam geweest op de banquet afdeling van het hotel. In 2001 heeft Menkhorst de overstap gemaakt naar Bilderberg Hotel De Buunderkamp waar hij achtereenvolgens als Front Office manager en Revenu Manager werkzaam was. Vanaf 2004 vervulde Menkhorst de functie van Revenu Manager voor de drie Zuid-Veluwe hotels.

In 2007 is hij doorgegroeid naar de positie van General Manager van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos. Vervolgens is Menkhorst eind 2010 teruggekeerd naar Bilderberg Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, de locatie waar hij zijn carrière binnen Bilderberg in 1998 is gestart.

Bouke van der WoudeHarro Menkhorst

Bouke van der Woude en Harro Menkhorst

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief