Congressen

Nieuwe General Manager Hilton Schiphol

Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft Markus Fritz als de nieuwe General Manager aangesteld. Hij volgt daarmee Jolijn Zeeuwen op, die de stap maakte naar Hilton Rotterdam als General Manager. Hotelier Markus heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de hospitality-branche.

Ervaring

Markus Fritz begon zijn Hilton-carrière in 1999 en sindsdien heeft hij meerdere functies in de hotelketen bekleed op verschillende locaties, waaronder in Londen, Keulen, Wenen, Sofia en Praag. De afgelopen acht jaar werkte hij in Zuid-Afrika als General Manager bij Hilton Cape Town City Centre en Hilton Durban. Vorig jaar werd Markus erkend als een van de beste General Managers van Zuid-Afrika, tijdens de CMO Global Gala ceremonie.

In zijn nieuwe rol bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol is Fritz verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het hotel, dat 433 kamers heeft en zo’n 2000 vierkante meter aan evenement-ruimte.
Markus: “Ik ben blij dat ik in Nederland ben en werkzaam in Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Het is fantastisch om deel uit te maken van dit team en om samen te werken aan het bieden van geweldige ervaringen voor al onze gasten om de nummer één hotelkeuze te zijn op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief