Congressen

Nieuwe evenementenlocatie The E Factory

De Van Nelle Ontwerpfabriek exploitatie (VNOe) en Henk Schenkels, eigenaar van de E Factory op het terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek gaan samenwerken om de E Factory actief in de evenementenmarkt te zetten. Op dit moment wordt de E Factory, ook wel de educationfactory genoemd, onder andere gebruikt voor het fashion tv-programma 'Trinny & Susannah' en voor de trainingen van Proctor & Gamble voor de haarmodebranche."Het is een logische keuze", aldus Schenkels. "De VNOe heeft al tien jaar ervaring met het verhuren van ruimtes in de Van Nelle Ontwerpfabriek en heeft ervoor gezorgd dat de Ontwerpfabriek is uitgegroeid tot een bekende en gerenommeerde evenementenlocatie."

Ook Vincent de Ridder van VNOe is opgetogen. "Het vertrouwen en de inspiratie die we van Henk en zijn team krijgen, geeft ons enorm veel energie. Henk is een rasondernemer en oogst veel succes met zijn haarmodezaken. Sjenkels en Hype zijn een begrip in Nederland. Zowel Henk als wij zijn elke dag bezig om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen, daarom zijn we een goede benchmark voor elkaar."

Schenkels: "The E Factory is een full service evenementenlocatie. De vier inspirerende ruimtes zorgen voor een fantastische entourage die aanzet tot creativiteit. Ze hebben elk hun eigen karakteristieken en faciliteiten, maar kunnen ook eenvoudig worden verenigd tot één grote zaal. Ideaal voor congressen, presentaties en shows. The E Factory heeft een oppervlakte van 1.200 m2, is merkneutraal ingericht en compleet gefaciliteerd."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief