Congressen

Nieuwe campagne congresstad Den Haag

The Hague makes you think. Dat is de nieuwe slogan van congresstad Den Haag. De campagne komt onder andere tot uiting in de vernieuwde website www.denhaagcongres.nl en de Meeting Guide.
"Wat telt is het resultaat van een congres," aldus Anja Overhoff, directeur Den Haag Marketing over de nieuwe campagne."Maximaal je hoofd gebruiken en met de juiste geestelijke bagage terug naar huis. Den Haag daagt uit om na te denken en dat is haar met de paplepel ingegoten. Als internationale denkstad voor de VN, als regeringsstad of als geboorteplaats van menig schilder of schrijver. En een weidse blik over zee maakt het hoofd leeg en geeft ruimte aan nieuwe ideeën."

De nieuwe campagne komt onder andere tot uiting in de vernieuwde website www.denhaagcongres.nl en de Meeting Guide, beide geven een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden van de congresstad. Overhoff: "Leidend in de middelen die we inzetten is de website. Een uitgebreide locatiezoeker maakt het de bezoeker makkelijk om de meest geschikte congreslocatie te vinden. Favoriete locaties kunnen vervolgens als ‘brochure op maat’ worden opgevraagd in een PDF, inclusief de meest relevante informatie over grootte, aantal zalen en maximum aantal personen. Er is standaard een google map opgenomen om de precieze locatie in de stad aan te geven.
 
Er zijn twee versies van de Meeting Guide, een digitale die te dowoloaden is en een papieren versie. De nieuwe gids geeft naast praktische informatie over de stad (hotelkamers, reisinformatie, infrastructuur) ook de sfeer van de stad weer. Als stad van Vrede & Recht, van stad & strand, van oude meesters en nieuw talent. De congreslocaties zijn opgedeeld in bijzondere locaties, congreslocaties, hotels en toeleveranciers. De gids verschijnt in april en heeft een oplage van drieduizend exemplaren.

Den Haag Marketing is de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor de stad Den Haag inclusief haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. VVV Den Haag, het Haags Uitburo, de Evenementendesk, het Convention Bureau en Den Haag Topsport zijn onderdeel van Den Haag Marketing.

www.denhaagcongres.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief