Beurzen

Nieuwe binnen-buitenbeurs Exclusive Spring Fair in het voorjaar

Tijdens het Paasweekend van 2017 vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe ”binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair plaats. Een Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een ”pop-up” departmentstore. Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. 

 Ruim 100 exposanten zullen tijdens de Exclusive Spring Fair van 14 tot en met 17 april 2017 in tuin en kasteel hun collectie onder de aandacht brengen. In het kasteel zijn verschillende themakamers ingericht met onder andere exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten & kunst, juwelen & horloges en droomvakanties. In de tuin van het kasteel kan de bezoeker het buitenleven ervaren met bijvoorbeeld tuinarchitecten & hoveniers, buitenkeukens, tuinmeubelen, hottubs en tuindecoraties. In het overdekte Deli Food Paviljoen in de kasteeltuin proeft het publiek biologische en ambachtelijk gemaakt voedsel uit binnen- en buitenland.

 

Op de zolder van het kasteel is er voor de jonge bezoekers de tentoonstelling ”De dieren van Fiep”, en ontdekken kinderen de natuur in de wereld van Fiep. Deze expositie viert de 100ste verjaardag van illustratrice Fiep Westendorp. 

Exclusive Spring Fair: 14 tot en met 17 april 2017 in Kasteel Groeneveld te Baarn


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief