Beurzen

Nieuwe beurs HTL Totaal 2018

Haven Transport & Logistiek Totaal 2018 is een nieuwe Rotterdamse beurs die georganiseerd wordt door Exhibitions Rotterdam International. De vakbeurs die zal plaatsvinden van 30 januari tot en met 1 februari 2018 in Rotterdam Ahoy zal de focus leggen op haven-gerelateerde zaken als zee- en binnenvaart, containerverkoop, datacommunicatie en overslag en handling.

 HTL Totaal 2018 is bedoeld voor beslissers bij zowel nationale als internationale bedrijven en overheden die actief zijn in haven, transport en logistiek. 28.000 vierkante meter in Ahoy wordt ingericht voor onder andere zware en lichte bedrijfswagens, opleggers & trailers, transportleveranciers, carrosseriebouwers, container-verkoop, havenkranen en magazijninrichting en er zijn seminars en workshops te bezoeken over thema”s als de toekomst van geautomatiseerde terminals en beveiliging en data-uitwisseling.

Algemeen directeur Exhibitions Rotterdam International Jan de Klerk verklaart: “Juist nu moeten wij de transportwereld laten zien dat de Rotterdamse haven haar mannetje staat tegenover de vele andere havens in de wereld. En daarom moeten we dus nu een toonaangevende haven-, transport- en logistieke beurs organiseren.”

HTL Totaal 2018 zal plaatsvinden van 30 januari tot en met 1 februari 2018 in Rotterdam Ahoy.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief