Beurzen

Nieuwe autoshow Wereld op Wielen

Wereld op Wielen Holland (WOW) is een nieuwe autoshow die zal plaatsvinden op 9,10 en 11 maart 2018 in Jaarbeurs in Utrecht. Volgens organisatoren Chris Akse van Akse Automotive Advies en Jan-Willem van Bodengraven van Haddassah! Events moet het een landelijke retailbeurs worden. Nu de AutoRAI en Autoweek Live van de beurzenkalender verdwenen zijn, zagen zij ruimte voor een nieuw initiatief.

 

Autoveiling

rnWereld  op Wielen Holland heeft voor de gelegenheid twee hallen in de Jaarbeurs afgehuurd, goed voor een showoppervlakte van tussen de acht en twaalfduizend vierkante meter. Er moeten auto”s kunnen worden gekocht en verkocht. “Een echte retailbeurs dus, waarbij er een veilingpartner wordt ingezet om auto’s van consumenten ter plekke in te kopen. Ik mik op veertig merken, dat is een goede doorsnee van het aanbod”, aldus Akse.rnrn

Importeurs

rnIn eerste instantie richt Akse zich op de importeurs als standhouders, maar de deelnameprijzen zijn ook voor grotere retailers toegankelijk, stelt hij. “We hebben het niet over een miljoen zoals vroeger bij de AutoRAI. Vanaf tienduizend euro heb je een mooie stand.”

Het project zit op dit moment in de ontwikkelfase, benadrukt Akse. “De komende weken inventariseren we of er in de branche voldoende behoefte aan is.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief