Congressen

Nieuwe Arena Tower hotels Holiday Inn geopend

Gelegen bij Amsterdam Arena, Heineken Music Hall en Ziggo Dome zijn deze week in het voormalige ABN-Amro gebouw Arena Towers twee hotels geopend. Het 4-sterren tellende Holiday Inn en 3-sterren broertje Holiday Inn Express zijn gehuisvest onder één dak en bieden ruimte aan respectievelijk 120 en 323 kamers.Met de nieuwe Holiday Inn introduceert IHG haar ‘Open Lobby’-concept in Nederland. De receptie, de lobby, het restaurant, de bar, de lounge en de business corner zijn gecombineerd tot een open, samenhangende ruimte  waarin gasten 24 uur per dag kunnen eten, drinken, werken en ontspannen. Daarnaast heeft het hotel ook een 24/7 To Go Cafe, waar net als in de open lobby Starbucks koffie wordt geserveerd.

In het hele hotel is gratis hi-speed WiFi. Het hotel huisvest bovendien in totaal 1000 m2 vergaderruimte, verdeeld over 11 zalen. Het eigen parkeerterrein biedt ruimte aan 450 auto’s.

Holiday Inn Arena Towers open lobby concept

Holiday Inn Arena Towers open lobby concept

 

The Vincent Hotel Group

De hotels zijn nummer 10 en 11 in de portefeuille van The Vincent Hotel Group. Dit Nederlandse hotelbedrijf opende de afgelopen twee jaar al zeven hotels onder de vlag van Holiday Inn Express (onderdeel van de InterContinental Hotels Group) en twee Hampton-by-Hilton Hotels (onderdeel van Hilton International). Het management van de hotels is in handen van Interstate Hotels & Resorts Europe.
Het Holiday Inn Express is een ‘select service’ formule, met beperkte faciliteiten. Ontbijt en hoge snelheid wifi internet zijn bij de kamerprijs inbegrepen. Deze 3-sterren formule is al een succes in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem en op Schiphol. The Vincent Hotel Group is van plan in Nederland nog 10-15 hotels van dezelfde formule te openen.

Bart van de Kamp, CEO van The Vincent Hotel Group: “De Nederlandse markt heeft behoefte aan betaalbare hotels van internationale merken die hoge kwaliteit garanderen. De komende jaren zullen wij Nederlandse en buitenlandse gasten blijven verrassen met een product en een prijs-kwaliteitsniveau die in Nederland nog te weinig wordt geboden.”

Paul Suy, Senior Vice President Operations van Interstate Hotels & Resorts Europe: “Onze mensen hebben een passie voor het bieden van de hoogste klanttevredenheid en de beste guest experience in de branche. Deze twee hotels zullen op dat gebied een belangrijk visitekaartje gaan vormen voor het Arenagebied.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief