Beurzen

Nieuw zakelijk event Limburg Leads

Een nieuw Euregionaal zakelijk event, Limburg Leads, vindt op 15 en 16 mei 2019 in MECC Maastricht plaats. Samen met LIOF, MKB Limburg, LWV, Provincie Limburg en WijLimburg, Brightlands wordt door organisator MECC Maastricht een platform geboden voor ondernemers uit de Euregio met als doel het samenbrengen om nieuwe verbindingen mogelijk te maken en kennis te delen over actuele thema’s.

Grensgebied

Limburg Leads richt zich bewust op het grensgebied met Belgisch Limburg, de regio Luik, de regio Aken en de hele provincie Limburg. Frank Mimpen commercieel directeur Mecc Maastricht: “De behoefte aan een dergelijk zakelijk platform in heel deze regio is nadrukkelijk aanwezig, een platform dat verder kijkt dan de provinciegrenzen. Juist nu bestaat deze vraag. Ook in een sterk groeiende markt, zoals de Euregio.”

Matchmaking

Juist in deze digitale tijd draait het volgens de organisatie nog altijd om face-to-face ontmoetingen tussen de juiste mensen. Om sneller en efficiënter in contact te komen met de relevante personen tijdens het event biedt Limburg Leads de deelnemers en standhouders een innovatieve tool die dient als matchmaker. Deze app berekent op basis van het ingevulde profiel en sociale netwerken wie de meest relevante ondernemers of bestuurders en bezoekers zijn op de beurs en brengt deze met elkaar in contact.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief