Congressen

Nieuw: WI Hotel Alliantie

Onlangs werd een nieuwe alliantie van hotels opgericht: de WI Hotel Alliantie, een samenwerkingsverband tussen niet-gebonden, maar wel gerenommeerde, hotels in Nederland. Doel van de samenwerking is het participeren in aanbestedingen en raamcontracten die een landelijke dekking vereisen. Een aantal hotels van de WI Hotel Alliantie won een aanbesteding van de gemeente Amersfoort. Bij de Wi Hotel Alliantie zijn momenteel 25 individuele niet-gebonden hotels aangesloten die allemaal een hoogwaardige kwaliteitsniveau qua product en dienstverlening bezitten, evenals voldoende hotelkamers en/of vergaderfaciliteiten. Hoofdzaak van de Alliantie is dat alle hotels samen een landelijke dekking hebben.

WI Hotel Alliantie werkt samen met Plataan en Bakker & Schnabel, waarbij Plataan het gehele aanbestedingstraject coördineert en Bakker & Schnabel de centrale reserveringen en administratie verzorgt. Inntel Hotels en WestCord Hotels zijn samen met Plataan de initiatiefnemers van dit concept.

DE WI Hotel Alliantie is één van de winnaars in de aanbesteding ”Vergader- en verblijfsaccommodaties van de gemeente Amersfoort. De WI had in deze aanbesteding ingeschreven op twee van de drie percelen. De Gemeente Amersfoort heeft gekozen voor Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel, Conferentiecentrum Zeist, Conferentiehotel Kapellerput, een aantal Inntel Hotels en een aantal Westcord Hotels.

De aangesloten hotels zijn WestCord Hotel Noordsee op Ameland, Inntel Hotels Amsterdam Centre, WestCord Art Hotel Amsterdam, WestCord Fashion Hotel Amsterdam, WestCord City Centre Hotel Amsterdam, Blooming Hotel in Bergen, Hotel & Congres Mooirivier in Dalfsen, WestCord Hotel Delft, Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn, Conferentiehotel Kapellerput in Heeze, Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren, Hotel Galamadammen in Koudum, WestCord WTC Hotel Leeuwarden, Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek, Palace Hotel Noordwijk, Kasteel Congreshotel Oud Poelgeest in Oegstgeest, Hotel Congrescentrum De Leijhof in Oisterwijk, Boutique Hotel Sterrenberg in Otterlo, Inntel Hotels Rotterdam Centre, Hotel New York in Rotterdam, WestCord Hotel Schylge op Terschelling, WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland, Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist, Inntel Hotels Resort Zutphen.

www.wihotelalliantie.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief