Congressen

Nieuw: Virtuele rondleiding door locaties op www.meetingplanner.nl

De online locatiegids van QM volgt de technologische ontwikkelingen op de voet om meeting locaties zo optimaal mogelijk in beeld te brengen bij meeting planners, zodat zij op goed gefundeerd hun eerste selectie kunnen maken. Als eerste locatiesite in Nederland bieden wij meeting locaties de mogelijkheid om hun locatie via 360 graden Tours te tonen aan potentiële opdrachtgevers.

Virtuele tour door Musis Sacrum op www.meetingplanner.nl

De Google 360 Tour en de Business 360 Tour vormen een interactieve manier om kennis te maken met de kwaliteiten en mogelijkheden van een locatie. Meeting planners kunnen zelf een digitale wandeling maken door de diverse ruimtes. Beide online tours vormen het interactieve alternatief voor het passief kijken naar foto’s en videos.

De Google 360 Tour is ook zichtbaar in Google’s zoekresultaten, op Google maps en op uw Google+ pagina. Door middel van dezelfde technologie als gebruikt bij Google Street View navigeert de bezoeker nu ook binnen door de locatie. Google stelt wel beperkingen aan het aantal ruimtes en verdiepingen dat getoond mag worden. De Business 360 Tour die ook op diverse andere locatiewebsites gebruikt kan worden kent die beperkingen niet. Via een op maat gemaakt menu kan de meeting planner diverse verdiepingen, zalen, ruimtes en kamers bekijken.

QM werkt voor de virtuele tours samen met Bedrijfsfoto’s Nederland. Zij verzorgen de benodigde fotografie, fotobewerking en het samenstellen van de virtuele tours. Hieraan kunnen ook nog foto’s en video’s worden toegevoegd, zodat de meeting planner op diverse manieren kennis kan maken met de locatie. De totale presentatie wordt geïntegreerd in de presentatie op www.meetingplanner.nl met daarin de presentatietekst en kerngegevens als aantal zalen, capaciteiten, keurmerken, overnachtingsmogelijkheden en bereikbaarheid.

Concertgebouw Musis Sacrum is de eerste meeting locatie met het nieuwe visuele pakket. Deze presentatie vindt u hier.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe presentatievorm? Klik dan hier voor het contactformulier.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief