Congressen

Nieuw vijfsterren congreshotel bij Lissabon

Portugal krijgt er in de nazomer een nieuw luxe 5-sterrenhotel bij: The Oitavos. Het ligt een twintigtal minuten rijden ten westen van Lissabon, in het Sintra Cascais Nationale Park aan de Atlantische kust, ingebed tussen de zandduinen en de dennenbomen.

Het hotel beschikt over een conference center met de allernieuwste technologische faciliteiten, flexibele vergaderzalen en een aparte ingang en check-in desk. De Ballroom zaal kan groepen tot 300 personen aan en daarnaast zijn er nog 5 andere vergaderzalen voor groepen van 10 tot 150 personen. Deze vergaderzalen zijn ruim, comfortabel en baden in het daglicht.

Ook op culinair vlak biedt het hotel tal van opties: van een à la carte restaurant tot een sushi bar en een brasserie restaurant met een groot openlucht terras. Het hotel herbergt ook een spa en een fitness zaal.

The Oitavos is het nieuwe paradepaardje van het Quinta da Marinha Original landgoed, dat in handen is van de Champalimaud familie. Op het landgoed vind je onder meer één van Portugals meest toonaangevende paardrijscholen terug, een Health & Racket Club en het Oitavos Dunes golfterrein, dat behoort tot ’s werelds top 100 golfterreinen.

www.theoitavos.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief