Beurzen

Nieuw verpakkingsevenement Get Smart (in) Packaging

Empack & Packaging Innovations België is een verpakkingsevenement rijker. Tijdens de eerstvolgende editie in de Nekkerhal-Brussels North in Mechelen wordt op 23 oktober 2019 het nieuwe event Get Smart (in) Packaging gehouden. Het event zal bestaan uit seminars en de introductie van een nieuwe verpakkingsprijs.

Get Smart (in) Packaging Award

De insteek van het nieuw verpakkingsfestijn tijdens Empack & Packaging Innovations is om een ‘alomvattend netwerkevent voor heel verpakkend België’ te zijn. Initiatiefnemers zijn beursorganisator Easyfairs, Verpakking en Label Magazine van uitgeverij Roularta in samenwerking met Valipac en Fost Plus.

Die samenwerking is niet toevallig want Valipac en Fost Plus zijn al jarenlang organisator van de Belgische verpakkingsprijs Greener Packaging Award die tot afgelopen jaar tweejaarlijks werd gehouden. De Greener Packaging Award is dan ook voortaan onderdeel van een nieuwe, meer omvattende verpakkingsprijs die tijdens beide events in Mechelen haar primeur beleeft: de Get Smart (in) Packaging Award.

Seminars

Get Smart (in) Packaging kent een middag- en een avondprogramma. Daarbij zal moderator Ben Roelants de aanwezige gasten door het programma leiden. Het middagprogramma is gevuld met diverse sprekers uit bedrijven en kennisinstellingen. Het aspect duurzaamheid loopt daar als rode draad doorheen.

Awards uitreiking

In totaal worden er door de jury 10 awards gekozen: 5 Get Smart (in) Packaging awards, 2 Greener Packaging awards en 3 Trends Gazellen Awards. De awards worden uitgereikt tussen de gangen van een sitting diner door. De wedstrijd staat open voor brand owners, ontwerpers en verpakkingsproducenten die in België commercieel actief zijn.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief