Congressen

Nieuw stadshotel in Deventer

Op het Grote Kerkhof in Deventer komt er op de plek waar de Latijnse School gevestigd is een nieuw hotel: In het huis van Deventer. Het hotel krijgt 7 city lofts voor 2 tot 10 personen. Medio oktober 2018 zal de opening plaatsvinden.

Vergadercentrum

Vanaf 1485 is op de plek waar het nieuwe hotel komt de Latijnse School gevestigd, onderdeel van de Lebuinuskerk. De school werd op verschillende manieren gebruikt; als woonhuis, hotel, winkel, houtwerkplaats en de laatste 25 jaar als vergadercentrum.

In het huis van

NV Bergkwartier is eigenaar van het pand en zorgt op dit moment voor de verbouwing. De nieuwe beheerders van het hotel zijn Andrea en Rob te Wierik-Bergs. Zij hebben al geruime tijd ervaring met hun bedrijf In het huis van. Rob te Wierik-Bergs: ”Hotel In het huis van Deventer is niet standaard, want wij hebben onze stad in huis gehaald. En dat doen we samen met interieurarchitect Ellen Schild van Studio Groen+Schild. Uniek en eigen zodat je direct voelt dat je niet Lost in translation bent in het zoveelste hotel aan dat anonieme plein, of langs die onpersoonlijke snelweg.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief