Congressen

Nieuw Park Inn bij Schiphol

The Rezidor Hotel Group kondigt een nieuw hotel aan: het Park Inn by Radisson Amsterdam Schiphol. Het hotel, dat in het najaar van 2012 wordt geopend, zal 150 kamers tellen. Het is het eerste Park Inn dat in Nederland wordt geopend.
Naast 150 kamers, zal het nieuwe hotel ook een restaurant, bar, gym en ongeveer 150 m² vergaderruimte bieden. Bovendien zal het hotel over 150 parkeerplaatsen beschikken en zullen gasten kunnen genieten van “park & fly” arrangementen.

“Park Inn by Radisson is een middensegment merk dat een vertrouwenswaardig en gepersonaliseerd verblijf in een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbiedt", aldus Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. "We zullen Park Inn by Radisson ontwikkelen in de belangrijkste Europese sleutelbestemmingen. Amsterdam stond in de top van onze wenslijst. Met de opening in Amsterdam zal Park Inn by Radisson aanwezig zijn bij vier van de vijf drukste luchthavens in Europa: London Heathrow, Paris Charles de Gaulle, Frankfurt Rhein-Main en Amsterdam Schiphol."

Rezidor is één van de grootste hoteloperators in luchthavens. De groep beheert ook een Radisson Blu Hotel met 279 kamers op Amsterdam Schiphol. Het Park Inn by Radisson wordt ontwikkeld in een kantoorgebouw op Schiphol-Rijk. De afstand naar de luchthaven is vijf kilometer, met een shuttle bus zijn het hotel en de luchthaven binnen tien minuten te bereiken.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief