Congressen

Nieuw Meeting & Event Center in Leiden

Meeting Event Center Leiden in aanbouw

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van 1.500m2. De opening wordt verwacht in de tweede week van januari 2019.

Leidse fijnschilders

Meeting & Event Center Leiden heeft als thema ‘de Leidse fijnschilders’ meegekregen, als verwijzing naar Rembrandt van Rijn die in Leiden is geboren en Leidse fijnschilders als Gerrit Dou, Gabriël Metsu en Frans van Mieris.
General Manager Stoffel Verjaal: “Dit is echt een aanwinst voor de stad. Midden in het centrum en bij Leiden CS is niet veel aanbod van middelgrote tot grote meeting- en vergaderlocaties waarbij plenaire sessies tot 225 personen te combineren zijn met verschillende subzalen.”

“Het wordt een fantastisch mooie accommodatie met een bar en eigen restaurant en twee grote opdeelbare vergaderzalen met – afhankelijk van de opstelling – ruimte voor meer dan 600 gasten. Er komt ook een luxe boardroom: ideaal voor directievergaderingen. Vanuit City Resort Hotel Leiden sta je binnen twee minuten op het perron van Leiden CS. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid onder het hotel. Mede door de inspanningen van Leiden Marketing en de positieve ontwikkeling die de stad doormaakt, is Leiden als congreslocatie steeds interessanter.”

Speciale inspiratieruimte

Het nieuwe Meeting & Event Center Leiden telt 10 zalen, waaronder de boardroom en een speciale inspiratieruimte. “De inspiratieruimte is een creatieve ruimte die wordt voorzien van comfortabel meubilair in de vorm van bijvoorbeeld zitzakken en fijne, luie stoelen”, aldus Verjaal. “Ideaal om inspiratie op te doen en zeer geschikt voor bijvoorbeeld brainstormsessies. Over de gehele breedte van de zaal komt een ‘white board’ waarop alle creatieve ideeën kwijt kunnen. Het totale complex wordt natuurlijk voorzien van de meest moderne AV-faciliteiten.”
Op de vijfde etage wordt tevens een nieuw restaurant gerealiseerd. Verjaal: “Er wordt in dit restaurant gekookt met uitsluitend verse ingrediënten vanuit een grote open keuken, ook vanuit het restaurant heb je een geweldig uitzicht over de stad.”

Meeting & Event Center

Met het nieuwe Meeting & Event Center Leiden ontstaat in het centrum van Leiden een locatie voor middelgrote tot grote meetings en events, in combinatie met 117 hotelkamers, restaurants en een uitgebreid Wellness-centrum.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief