Congressen

Nieuw medisch wetenschappelijk congres in Rotterdam

Visual Rotterdam Marathon Sportmedisch Congres 2023

Voorafgaand aan de Rotterdam Marathon 2023 vindt een nieuw medisch wetenschappelijk congres plaats. Het Rotterdam Marathon Sportmedisch Congres is bedoeld voor alle (medisch en para-medisch) betrokkenen bij duursportevenementen.

Het congres dat plaatsvindt op donderdag 13 april in Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is een initiatief van Rotterdam Marathon Study Group en Arko Sports Media.

Hardlopen en andere duursporten

Binnen de Rotterdam Marathon Study Group is de afgelopen jaren veel informatie verzameld gericht op hardlopen en andere duursporten. Deze kennis en ervaring komt in het congres uitgebreid aan bod. In één dag praten experts via plenaire sessies en diverse verdiepende parallelsessies de deelnemers bij.

Veldnorm evenementenzorg

Sprekers zijn onder andere Kamiel Maase (NOS*NSF) over Topsport in warme omstandigheden en Judith van den Brule (Radboud UMC) over de richtlijn duursport en hardlopen – nieuwe veldnorm evenementenzorg.

Doelgroep congres

Het Rotterdam Marathon Sportmedisch Congres richt zich op (sport)artsen, (sport)fysiotherapeuten, verpleegkundigen in de acute zorg SEH-IC-Ambulance, artsen in de acute zorg SEH-Internist Acute Geneeskunde, sportzorgmasseurs, andere sportzorgprofessionals/beleidsmedewerkers GHOR die betrokken zijn bij sportevenementen en andere duursporten en leveranciers en evenementenorganisatoren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief