Congressen

Nieuw Hotel Indigo The Hague opent eind 2017

Nieuwe Hotel Indigo The Hague opend eind 2017

Een voormalig bankgebouw in Den Haag zal eind 2017 openen als Hotel Indigo The Hague – Royal Palace. Het hotel wordt de eerste vestiging van Hotel Indigo in Nederland en is onderdeel van Intercontinental Hotels Group.

Hotel Indigo The Hague – Royal Palace komt in het centrum van Den Haag, tegenover Paleis Noordeinde. Originele elementen uit het oude bankgebouw uit 1884 zoals de hoofdkluis van een verdieping hoog, glas-in-lood ramen, natuurstenen tegels en nog veel meer kluizen, worden in de inrichting geïntegreerd.
Het hotel krijgt 63 kamers, met drie kamertypes. Op de begane grond van het hotel komt een restaurant met een eigen ingang en in de kelder komt een ‘speakeasy’ bar – een ‘geheime bar’. Daar kunnen bezoekers de oude kluizen van het gebouw bewonderen. In de kelder komt ook een meetingroom, waar je door een grote kluisdeur binnenloopt.

Hotel Indigo The Hague – Royal Palace is onderdeel van ‘boutique lifestyle brand’ Hotel Indigo van Intercontinental Hotels Group. De eerste vestiging in Nederland werd ontworpen door Mulderblauw Architecten en het interieur komt op naam van Hugo Interieurvormgeving.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief