Congressen

Nieuw Eventspot.nl matcht eventbureaus aan opdrachtgevers

Het nieuwe Eventspot.nl is een zoek-en-vind website die opdrachtgevers matcht aan geschikte bureaus voor hun event en die hen in de mogelijkheid stelt de bureaus uit te nodigen voor een pitch. Het initiatief werd geboren toen George Schröder – bedenker van onder meer de websites www.dnls.nl en www.wegmetdebaas.nl – en sales- en promotionspecialist Eric van den Berge, zich afvroegen hoe evenementenbureaus bij opdrachtgevers in het vizier kunnen komen en vice versa. 
Eventspot laat potentiële opdrachtgevers middels gecategoriseerde cases kennismaken met het verantwoordelijke bureau, zodat zij meer over de werkwijze en de output van deze bureaus te weten komen. Slaat dit aan, dan kan de opdrachtgever dit bureau vragen mee te doen in de pitch. Dat kan bij maximaal vier bureaus tegelijk. Na acceptatie door deze bureaus wordt direct inzichtelijk wie de opdrachtgever is en wie de andere geselecteerde bureaus zijn. Zo biedt Eventspot de opdrachtgever een eenvoudige zoek-en-vind mogelijkheid en krijgen bureaus extra kansen op het verwerven van nieuwe opdrachten.

Een jaarlijks abonnement kost 400 tot 750 euro waarvoor evenementenbureaus twee, vier of zes van hun beste cases op Eventspot.nl kunnen plaatsen. Bedrijven die via Eventspot.nl bureaus voor hun pitch zoeken krijgen geen kosten doorberekend. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief