Congressen

Nieuw evenement geheel gewijd aan de kracht van live communicatie

Op 8 december vindt de eerste editie plaats van The Experience Conference, een evenement geheel gewijd aan de kracht van live communicatie en activatie. De bijeenkomst wordt georganiseert door branchevereniging IDEA in samenwerking met MarketingTribune.
 Maarten Schram, managing director van IDEA: “Met The Experience Conference willen we marketeers overtuigen van de blijvende indruk die je met een event achterlaat. Tel daarbij de directe interactie met de doelgroep en het engagement dat je creëert op, en je hebt met een event een impactvolle brand builder in handen.”

Een van de sprekers is Kevin Jackson, die al drie jaar op rij is uitgeroepen tot de meest invloedrijke man in de Britse event industry. Ook is er een presentatie door Jimmy Nelson, de fotograaf die 35 unieke volksstammen op de gevoelige plaat wist vast te leggen. Zijn verhaal gaat over de (marketing)waarde van authenticiteit en de kracht van beeld. Een overzicht van het speelveld wordt gegeven door co-founder van ADCN en de European Best Event Awards (EUBEA): Salvatore Sagone. Björn Wigforss, Marcom Director Events Microsoft, zal als event marketeer een bijdrage leveren aan het congres.

The Experience Conference vindt plaats in Looiersgracht 60 in Amsterdam en duurt van 09.00 tot 18.00 uur.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief