Beurzen

Nieuw bezoekersrecord InterClassics Maastricht

De 25ste editie van InterClassics Maastricht in MECC is door 34,447 bezocht en dat is een record. In 2016 kwamen er 29,660 mensen kijken, het hoogste aantal tot dan toe. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, werd de collectie van 18 topstukken gepresenteerd, waaronder de Aston Martin DB5 ‘James Bond’ uit 1964, die 007 in de film Goldfinger voor het uitvoeren van zijn missie overhandigd kreeg door ingenieur ‘Q’.  

 Ook de Jaguar D-Type uit 1956 ‘XKD 606 the 1957 Le Mans Winner’ en de Ford Mustang ‘Eleanor’ waren te bezichtigen op deze jubileumeditie. Hij werd door de Cinema Vehicle Services in California speciaal gebouwd voor de film Gone in 60 Seconds met Nicolas Cage en Angelina Jolie in de hoofdrollen.

Manager InterClassics Erik Panis: ‘Ieder jaar opnieuw is het een uitdaging om een kwalitatief goede beurs neer te zetten voor zowel de bezoekers als de standhouders. Als team zijn wij erg trots dat het publiek in zulke groten getale de weg naar MECC Maastricht heeft weten vinden. Nog nooit eerder in de geschiedenis van 25 jaar InterClassics hebben wij zoveel bezoekers mogen verwelkomen’. 

De 26ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief