Congressen

Niels Bouwman nieuwe verenigingsmanager IDEA

Na intensief zoekwerk heeft het IDEA-bestuur een geschikte vervanger voor IDEA-directeur Leon Kruitwagen gevonden: Niels Bouwman. Niels treedt per 1 mei aan als verenigingsmanager van IDEA, Independent Dutch Eventmarketing Association.

Niels Bouwman (1974) is een professional op het gebied van event marketing in de profit en de non-profit sector. Na zijn studie Hotelmanagement in Groningen, startte Niels zijn carrière in de hotelindustrie. Daarna bekleedde hij diverse functies bij farmaceut Organon, onder andere als manager Conference Meetings & Travel Services  De laatste jaren had NIels zijn eigen bureau, Niels Bouwman Event Management en begeleidde hij nationale en internationale klanten op het gebied van event management.

IDEA, branchevereniging voor event marketing is verheugd over de komst van de nieuwe verenigingsmanager. Voorzitter Gerben Plasmeijer: “Niels Bouwman heeft bewezen het veld van de event marketing vanuit diverse perspectieven goed te beheersen. We zien in hem de geschikte opvolger van onze huidige directeur Leon Kruitwagen, met wie we negen jaar lang een zeer vruchtbare samenwerking hebben gehad. De branche staat echter aan de vooravond van veel nieuwe ontwikkelingen. We zijn ambitieus. Met de vakkennis en ervaring die Niels meebrengt, kunnen we die ambities verwezenlijken.”

www.ideaonline.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief