Congressen

NHTV-opleidingen op 1 in Keuzegids HBO

Alle bacheloropleidingen die NHTV internationaal hoger onderwijs Breda aanbiedt, worden in hun eigen categorie als beste beoordeeld. Dit blijkt uit de Keuzegids HBO Voltijd 2011 die onlangs is verschenen.
In de Keuzegids 2011 eindigen de bacheloropleidingen van NHTV op het gebied van Facility, Games, Media, Hotel, Vrije tijd, Toerisme, Logistiek, Verkeer en Stedenbouw allemaal bovenaan in de eigen categorie. Redenen voor de goede beoordelingen zijn volgens de gids onder andere de moderne faciliteiten, de praktijkervaring die studenten opdoen, de kleinschaligheid en de goede organisatie binnen NHTV.  NHTV als instelling staat in de categorie Middelgrote Hogescholen op de derde plaats.

De Keuzegids Hoger Onderwijs HBO Voltijd is samengesteld door een onafhankelijke redactie bij het Hoger Onderwijs Persbureau in Leiden. De gids bevat een systematische kwaliteitsvergelijking van verwante opleidingen in het hoger onderwijs. Jaarlijks verschijnt een nieuwe uitgave met de meest actuele feiten en oordelen over opleidingen in het hoger beroepsonderwijs (hbo). De in de Keuzegids gepresenteerde gegevens komen uit gezaghebbende bronnen, zoals onderwijsstatistieken van de HBO-Raad, rapportages van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA), accreditatiegegevens van de NVAO en resultaten van de Nationale Studentenenquête. 

Meer info:  www.keuzegids.org


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief