Congressen

Nhow Rotterdam opent nieuwe meeting ruimte

In nhow Rotterdam vond op 19 mei de lancering plaats van The Loft, een nieuwe Meetings & Events ruimte gesitueerd op de 6e etage in het iconische gebouw De Rotterdam. The Loft kenmerkt zich door 700 m2 flexibele ruimte met een rauwe, industriële uitstraling en een spectaculair uitzicht over de Maas.
 The Loft heeft een capaciteit tot 500 gasten en kan helemaal custom-made worden ingericht door middel van de verschuifbare wanden, mobiele barren, state-of-the art AV-faciliteiten en een hoogstaand F&B-aanbod.

Het hotel beschikte al over acht multifunctionele zalen. Het congrescentrum bevindt zich op de zesde verdieping en profiteert van natuurlijk daglicht met een uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Door de enorme belangstelling voor nhow Rotterdam als meeting- en eventlocatie, was er snel behoefte aan nog meer ruimte. “We zijn erg blij met de uitbreiding van onze capaciteit. Door de opening van The Loft zijn we in staat om de vraag van grotere groepen te bedienen en bieden we een inspirerende locatie aan met schitterend uitzicht”, aldus Hermann Spatt, Hotel Director van nhow Rotterdam.

Het viersterren lifestyle en design hotel nhow Rotterdam is sinds in 2014 een hotspot voor toeristen, zakelijke reizigers en rasechte Rotterdammers. Het hotel, met 278 kamers, is zowel van buiten als van binnen ontworpen door de gerenommeerde architecten van OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Architectuur en design spelen een belangrijke rol en het hotel staat qua stijl en inrichting geheel in het teken van deze thema’s.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief