Congressen

Nhow Amsterdam RAI is open

Meeting Room in nhow Amsterdam RAI

Nhow Amsterdam RAI heeft op 10 januari de deuren geopend. General Manager Hermann Spatt verwelkomde persoonlijk de eerste gasten. Maurits van der Sluis COO bij RAI Amsterdam kwam langs om het team persoonlijk te feliciteren met deze mijlpaal.

Eline Deijs, Director Marketing & Innovation RAI Amsterdam en RAI-COO Maurits van der Sluis (rechts) feliciteren Hermann Spatt, General Manager nhow Amsterdam RAI.
Eline Deijs, Director Marketing & Innovation RAI Amsterdam en RAI-COO Maurits van der Sluis (rechts) feliciteren Hermann Spatt, General Manager nhow Amsterdam RAI.

Headquarter hotel

Het hotel geldt als headquarter hotel voor RAI Amsterdam. RAI-COO Maurits van der Sluis: “Als multiculturele hotspot zal het hotel de thuisbasis zijn voor organisatoren, exposanten en bezoekers van nationale en internationale evenementen. Hiermee versterkt RAI Amsterdam haar concurrentiepositie op de internationale beurs- en congresmarkt en voegt iets bijzonders toe aan de stad Amsterdam”.
Komend jaar is nhow Amsterdam RAI al goed bezet vanwege de evenementen in de RAI, vertelt Van der Sluis: “Tijdens evenementen als als ISE (Integrated Systems Europe), Money2020, IBC( International Broadcasting Convention) en de internationale vakbeurs PLMA’s ‘World of Private Label’, maar ook tijdens congressen als het Cardiologen congres brengen wij veel gasten (exposanten en bezoekers) onder in het hotel.”

The Culture’s Hub

Nhow Amsterdam RAI is tevens de nieuwe sociale en multiculturele hub van Amsterdam stelt Directeur Hermann Spatt: “Bij nhow vinden wij dat een hotel een bruisende hotspot moet zijn in een stad; een kruispunt van mensen, ideeën, kunst, gastronomie en culturele avonturen. Wij richten ons op zakelijke reizigers, toeristen en Amsterdammers. Het interieur design van het nu al iconische gebouw symboliseert de culturele smeltkroes die Amsterdam al ruim 400 jaar is.”

Negen verschillende ruimtes

Het design van de 650 hotelkamers en openbare ruimtes is een mix van kleuren en patronen uit de hele wereld. Het nieuwe hotel heeft zes verschillende kamerdesigns en vier verschillende kamertypen. De kamerontwerpen zijn geïnspireerd op de zes richtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest.

Het kleurrijke restaurant van nhow Amsterdam RAI
Het kleurrijke restaurant van nhow Amsterdam RAI

Nhow Amsterdam RAI biedt voor meetings en events negen verschillende ruimtes op de 23ste etage die een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam. In de lounge op de eerste etage kunnen zowel internationale gasten als Amsterdammers werken en netwerken. The Entourage Group lanceert op de bovenste verdieping op 91 meter hoogte een Kitchen & Bar en Lounge & Bar met een panoramisch uitzicht over de stad.

Het hotel ligt op het RAI-complex, in de driehoek van de Europa Boulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam. Schiphol Airport is tien minuten met de auto of trein en met de NoordZuid lijn staat de hotelgast binnen 6 minuten op de Dam.

Nhow London

Het is een bruisende start van 2020 stelt Maarten Markus, Managing Director Northern Europe van NH Hotel Group: “We zijn tien dagen in het nieuwe jaar en openen dit jaar al ons tweede nhow hotel. Nhow London opende op 2 januari en het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux, nhow Amsterdam RAI, volgde vrijdag 10 januari. We leggen de lat hoog om gasten ervaringen met een twist te bieden, in dit geval letterlijk met het 91 meter hoge gebouw. Ik ben erg trots dat we zakenreizigers en toeristen twee splinternieuwe, buitengewone hotels kunnen aanbieden.”
Volgens planning zullen meer hotels van het lifestyle merk in de komende drie jaar worden geopend, waaronder nhow Brussels, nhow Frankfurt, nhow Hamburg en nhow Lima.

Foto RAI feliciteert nhow Amsterdam RAI: vlnr Eline Deijs, Director Marketing & Innovation RAI Amsterdam, Hermann Spatt, General Manager nhow Amsterdam RAI en Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief